Υπηρεσίες

Το γραφείο μας ασχολείται με την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών. Με εμπειρία τριάντα χρόνων έχουμε κατασκευάσει περί τα εξακόσια ( 600 ) οικοδομικά έργα στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων καθώς και σε ολόκληρη την Αττική. Έχουμε σχεδιάσει κατοικίες και  επαγγελματικά κτίρια.  Ασχολούμαστε με την έκδοση οικοδομικών αδειών σε όλη την Ελλάδα.

Το γραφείο μας ασχολείται με την κατασκευή οικοδομικών έργων. Διαθέτουμε έμπειρα συνεργεία για την εκτέλεση όλων των φάσεων ενός τεχνικού έργου. Αναλαμβάνουμε την εκτέλεση έργων που σχεδιάσθηκαν από την ομάδα μας και όχι μόνο.

Το γραφείο μας ασχολείται με την τακτοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών σε κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια. Ήδη έχουμε προβεί στην νομιμοποίηση περίπου χιλίων ( 1000 ) κτιρίων. Τακτοποιούμε το κλείσιμο ημιυπαίθριων χώρων ,την αλλαγή χρήσης υπογείων βοηθητικών χώρων σε κύριους χώρους,την κατασκευή αυτοτελών αυθαιρέτων κατασκευών. Χορηγούμε βεβαιώσεις νομιμότητας για την μεταβίβαση κτιρίων.

Η Εταιρεία μας ασχολείται με την ανέγερση κτιρίων με σκοπό την πώληση τους. Έχουμε κατασκευάσει και πωλήσει μονοκατοικίες αλλά και κτίρια πολυκατοικιών στα νότια προάστια ( Γλυφάδα-Βούλα-Βάρη-Βάρκιζα-Αγία Μαρίνα – Λαγονήσι – Σαρωνίδα ). Διαθέτουμε προς πώληση μεζονέτες στη Βάρη.
Επίσης σας εξασφαλίζουμε οικόπεδα προς ανέγερση κατοικιών. Ασχολούμαστε με την αντιπαροχή οικοπέδων.

Η εταιρεία διαθέτει πτυχίο Γ τάξης και εκδίδει ενεργειακά πιστοποιητικά για πώληση ακινήτων , ενοικίαση κτιρίων και ασχολείται με τα προγράμματα εξοικονομώ για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

 Ανακαινίσεις κτιρίων και ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων